BSC (Hons) terveydenhuollon hallinnon

Yleistä

Ohjelman kuvaus

BSc (Hons) in Healthcare Management

bsc601

Healthcare Management ohjelman tavoitteena on varustaa opiskelijalle perusteellinen tuntemus terveydenhuollon alalla ja hallinnon sekä keskeiset ammatti- ja siirrettäviä taitoja, joiden avulla he uraa terveydenhuollon alalla tai jatkotutkintoja liittyvillä aloilla Kreikassa tai ulkomailla. Ohjelma pyrkii tekee opiskelijoille tietoa ja vastaavat terveydenhuollon ammattilaisia, jotka pystyvät hallitsemaan tehokkaasti resursseja, budjetti ja henkilöstö terveydenhuollon alalla, joilla sekä laajemman yhteisön ja työllistää terveydenhuollon organisaatioille.

Healthcare Management valmistuneet voivat jatkaa johdon uran erilaisia ​​kaupallisia ja ei-kaupallisia organisaatioita eri yritysten, kuten kansanterveysjärjestöjä, lääkärin vastaanotoilla ja klinikoilla, sairaaloille ja terveydenhuollon järjestelmät, lääkeyritykset, terveydenhuollon alalla toimivien virastojen ja palveluorganisaatio.

Mitä voit opiskella

Deree opiskelijat voivat suorittaa kaksoistutkinto, eli Deree US määrin yhdessä avoimen yliopiston validoitu palkinto (UK astetta), neljässä vuodessa. Opiskelija aloittaa opintonsa (ensimmäinen vuosi) valitsemalla keskuudessa liberaali kursseja. Seuraavina vuosina he osallistua kursseille niiden tärkeimpien.

Rakenne opetussuunnitelman asteittain perehdytään eri osa terveydenhuollon hallinnon ja terveydenhuollon alalla. Ohjelma antaa laaja, analyyttinen ja pitkälle integroitu tutkimus liiketoimintaa erikoistuminen alalla terveydenhuollon hallinnon. Healthcare Management erityisiä moduuleja ovat keskittyneet: tarjoamalla syvällistä tietoa terveyden ja yhteiskunnan rakenne terveydenhuollon alalla; hankinta syvällistä tietoa ja ymmärrystä taloudellisten, sosiokulttuuriset, oikeudelliset ja poliittiset olosuhteet, jossa terveydenhuollon organisaatiot toimivat; tarjoaminen erikoisosaamista keskeisten johtotehtävissä ja prosesseja terveydenhuollon organisaatioille; ja kehitys opiskelijan henkilökohtaista osaamista tarvitaan johtaa yritysten aloitteita ja tehostaminen elinikäisen oppimisen taitoja ja henkilökohtaista kehitystä edistää yhteiskuntaan. Ohjelmaan sisältyy myös luotto-Baring työharjoittelu sijoitus terveydenhuollon alalla, valinnaisena osa ohjelmaa.

Ura / Graduate Study Opportunities

Hyödyntämällä vahva akateeminen tausta, että opetussuunnitelma tarjoaa, meidän valmistuneet ovat valmiita tulla ja läpäistyään jatko-ohjelmia terveydenhuollon alalla.

Vaihtoehtoisesti valmistuneista voi päättää tulevat työelämään. Ne on valmis soveltamaan peruskäsitteet hallinto, markkinointi, talous, laki, hallinnon ja politiikan eri yritysten, kuten kansanterveysjärjestöjä, lääkärin vastaanotoilla ja klinikoilla, sairaaloille ja terveydenhuollon järjestelmät, lääkeyritykset, terveydenhuollon alalla toimivien virastojen ja palvelun organisaatiot, sekä voittoa ja ei-voittoa niistä.

Tämän seurauksena he ovat monenlaisia ​​uramahdollisuuksista

  • pitkäaikaishoito
  • avohoidon
  • yritysten terveysohjelmiin
  • kansanterveys
  • lääkemyynnin
  • lääketieteelliset laitteet ja tarvikkeet yritykset
  • konsultointi- tai myyjäyhtiöiden palvelevat terveydenhuollon alalla.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Founded in Smyrna, Asia Minor, in 1875, by missionaries from Boston, Massachusetts, The American College of Greece is the oldest and largest US accredited college or university in Europe. For over 140 ... Lue lisää

Founded in Smyrna, Asia Minor, in 1875, by missionaries from Boston, Massachusetts, The American College of Greece is the oldest and largest US accredited college or university in Europe. For over 140 years, ACG has been offering transformative education and cultivating a fertile intellectual and cultural collaboration between Greece and the United States. Näytä vähemmän