Filter
BA

Suosituinta HuK:ia Hoitotyössa 2019

Bachelor of Arts (BA) on perustutkintoa astetta, joka on saatavilla eri yliopistoissa ympäri maailmaa. Se kestää yleensä kolmesta viiteen vuotta ansaita tämän verran. Kun olet lopettanut, opiskelijat ovat usein päteviä tiettyihin töihin. Jotkut opiskelijat myös jatkaa koulun jatko-opinnoissa.

Mikä on BA hoitotyössä? Tämä on jännittävä opintojen käytettävissä opiskelijoille kiinnostunut oppimaan lisää tulossa sairaanhoitaja. Sarjat antaa opiskelijalle vahvan perustan ja valmistaa heitä työskentelemään erilaisia ​​rooleja. Monet ohjelmat käsitellään eri vastuualueet sairaanhoitaja, ja se on yhteinen opiskelijoiden oppia, miten auttaa ihmisiä toipumaan sairaudesta. Vaikka koulussa, opiskelijat myös saada teknisiä taitoja, jotka auttavat heitä tehokkaasti erilaisissa lääketieteellisissä ympäristöissä.

On olemassa monia etuja sai BA hoitotyössä. Tämä opinto ansiosta monet ihmiset valmistautua työmahdollisuuksia ja pätevöityä työhön.Luokat ovat usein hyvin harjoittaa ja käytännön edistäminen arvokas oppimiskokemus.

Kustannukset koulun vaihtelee ohjelman valitset. On olemassa erilaisia ​​tekijöitä, jotka vaikuttavat kustannuksiin opetusta. Lisätietoa erityisistä maksuista löytyvät kanssa hallinnon toimisto yliopiston haluat osallistua.

Tutkinnon Bachelor of Arts Hoitotyön usein päteviä useita työpaikkoja kaikkialla maailmassa. Sairaalat, lääkärin vastaanotolla, kylpylät, kuntoutuslaitokset, hoitokodit, ja muut lääketieteelliset laitteet ovat usein tarvitsevat päteviä ammattilaisia ​​työskentelemään sairaanhoitajia. Lisäksi monet opiskelijat jatkavat koulunkäynti jatko saada erikoisosaamista ja saada tiettyihin tehtäviin.

Jos haluat lisätietoja eri hoitotyön ohjelmia, se on parasta etsiä verkossa.Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Read More Read Less

1 tulosta kohteessa Hoitotyö

IUBH Fernstudium

Kandidaatin tutkinto Nursing Administration (BA) in etäopiskelu IUBH valmentaa ihanteellisen sekoitus liiketalous ja asiantuntemus hoitotyön täydellisesti johtajarooleihi ... [+]

Bachelor Care Management

Kandidaatin tutkinto Nursing Administration (BA) in etäopiskelu IUBH valmentaa ihanteellisen sekoitus liiketalous ja asiantuntemus hoitotyön täydellisesti johtajarooleihin hoitotyön tilat.

Pidämme erityistä huomiota maksimaalisen joustavuuden, erinomainen laatu, vahva käytännön orientaatio ja erilaisia ​​palveluita ja innovaatiot, jotka tekevät sinulle osa-aikaisen opiskelun helpommaksi. Meidän opettajat ovat myös milloin tahansa yhteyshenkilönä, jotta omassa tutkimuksessa kaikki sujuu hyvin.

Kaikki opiskelijat, jotka ilmoittautua, saavat myös iPad Mini Retina *. Näin sinulla on skriptejä, opetusvideoita, ja podcasteja aina. * Toiminta riippuu kauden katso www.iubh-fernstudium.de/iPad Tietoja etäopiskelu kandidaatin (BA) Nursing Management Tutkinto: Arts (BA) Tutkimuksen kesto: joko 6, 8 tai 12 lukukautta Kieli: saksa OV: 180 op TESTIT: 4-6 tentit lukukaudessa, säilytä 36 tutkimuskeskukset Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä tai maailmanlaajuisesti 130 Goethe Institutes. Jopa puhtaasti verkossa perustuu mahdollista! Näyte ohjelma: FREE 4 viikkoa kestäneessä EXTENSION: maksuton PÄÄSYVAATIMUKSET: (erikoistunutta) Abitur tai suorittanut ammatillista koulutusta tai vähintään 2 vuoden koulutusohjelma 3 vuoden työkokemus. HYVÄKSILUKEMINEN: FIBAA, Zfu TUTKIMUS START: milloin tahansa Tulevaisuudennäkymät pyrkivä sairaanhoitaja johtajille ... [-]
Saksa Bad Honnef
Avoin ilmoittautuminen
Saksan kieli
Full-time
Part-time
6 - 12 lukukaudet
Online
Lue lisää suomeksi