Filter
Kaksivuotinen tiedetutkinto
Pohjois-Amerikka Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Näytä kaikki Associate of Science -tutkinnot Hammashoitajassa Pohjois-Amerikka 2019/2020

Luonnontieteiden associate-tutkinto (Associate of Science) on tutkinto, jossa painotetaan faktoja ja kurinalaista oppimista. Luonnontieteiden associate-tutkinnon suorittaminen voi auttaa opiskelijoita eteenpäin akateemisella uralla, työntää heitä lähemmäs nelivuotista tutkintoa tai saattaa heidät alkuun matkalle oman alansa ammattitaitoa vaativiin tehtäviin.

Kotimarkkinoilta sivilisaatioiden nykyajan imperiumit, Pohjois-Amerikka on runsaasti käytännön koulutuksen mahdollisuuksia tarjota tutkijoille. Täynnä erilaisia ​​eri kulttuurien, opiskelijat voivat kouluttaa itseään monipuolinen tavalla.

Etsi Associate of Science -tutkinto Hammashoitajassa Pohjois-Amerikka 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Hammashoitaja, Pohjois-Amerikka

Hillsborough Community College

Dental Avustavat tarjoaa opiskelijalle uran, joka vaatii sekä ihmissuhde ja teknisiä taitoja; hänellä on kattavin tehtäviä hammaslääkärin toimistossa. ... [+]

Ota yhteyttä jo tänään aloittaa uran Dental Avustavat!

Ura hammaslääketieteen avustava tarjoaa monia uran vaihtoehtoja. Sen lisäksi avustaa hammaslääkäri aikana erilaisia ​​menettelyjä, muut laajennettu tehtävät osoitetaan Florida hammashoitaja kuten altistamalla ja käsittely röntgenkuvat, fabricating väliaikaista kruunua, ja ottaen vaikutelmia opiskeluun malleissa. Tehtävät hammashoitaja ovat kaikkein laaja ja monipuolinen Hammashoidon toimistossa. Hammaslääkärin avustaja tarjoaa monia tehtäviä, jotka edellyttävät sekä ihmissuhde ja teknisiä taitoja.

Jatko HCC: n hammashoidon avustava ohjelma on valmis ottamaan Dental Avustavat National Board (DanB) ja kulkiessaan, jatko tekee turvasuositustallennustilaa Certified Hammashoitaja (CDA) CDA tilitietojen edellyttää 12 tunnin jatkuvan koulutuksen joka vuosi. Becoming Certified Hammashoitaja vakuuttaa yleisölle, että hammashoitaja on valmistella auttaa pätevästi tarjonnassa hammashoitoa. HCC-ohjelma on 12 kuukautta.... [-]

Yhdysvallat Tampa
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi