Asiantuntija Dietoterapia Naturisti. Fytoterapia tai Ortomolecular erikoisuus. Luokkahuone / Online

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

aloittamista

Syyskuu 2018/1 lukuvuosi (10 kk) / Kesto Lähiopetustoteutus. Barcelona (Espanja)
Lokakuu 2018 ja helmikuun 2019 / pituus 1 lukuvuosi (10 kk) / tarjoavat verkossa

esittely

Vuosi toisensa jälkeen moninkertaisen määrän terapeuttien ja ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita niin nuorten ja perheiden terveellisempää ruokavaliota ja terveellisempiä hoitoa terveydelle. Todisteita tästä on kasvava määrä yrityksiä elintarvike-, naturopathic ja lääkeala, jotka tarjoavat markkinoille tuotteita, jotka elävät tämän uuden filosofia terveellisen elämän aikana tv-asemat lähettävät ohjelmia, jotka edistävät terveellistä elämäntapaa .

Ruokavalio hoito on hoito, joka perustuu ennaltaehkäisyyn ja parantamiseen sairauksien tai poistamista oireiden kautta ruokaa syömme tai poistamme ruokavaliosta.

Ei riitä, että otetaan huomioon ravitsemukselliset ominaisuudet, sinun on lisäksi manipulointi ja prosesseja, jotka ovat riippuvaisia ​​ruoka ja viljelymenetelmiä tai jalostukseen kasvien tai eläinten syödä.

Esihistoriallisista ajoista lähtien, eläimet ovat olleet tiedossa säätelemään ravinnon korjata terveydelle haittaa eikä oireiden lievittämiseksi, esimerkki löytyy meidän lemmikki, joka mukaan "vaiston" purge syöminen tiettyjä kasveja tai paasto, kun he ovat väärässä.

Ihmisellä ei ole menettänyt tätä vaisto kaikki, ongelma on, että emme kuuntele kehomme, joka ei tuntenut jossain vaiheessa hylkäämistä ruokaa, se on tehnyt, ja on sen jälkeen mennyt huonosti, tai joissakin tapauksissa olla tarvitset jotain makeaa tai suolaista.

Ruokavaliohoitoon käytetään hyvin usein varten allopatiaksi, ja usein, vuonna Holística, vaikkakaan ei aina samoja kriteerejä.

Tämän kokonaisvaltaista hoitoja pidetään denaturaatio, joka tapahtuu tiettyjen muotojen valmistuksen tai elintarvikkeiden säilönnässä, kuten, voivat esimerkiksi mikroaaltojen käyttöä, paistettu tai savustettu.

Toisaalta yhä se vaatii parempaa ymmärtämistä yhteiskunnan terveellisempää ruokavaliota mukana käyttämällä ravintolisiä lääkekasveja.

Siksi opiskelija päättää tässä University Programme asiantuntija, jos haluat erikoistua kanssa fytoterapia (lääkekasvien) tai orthomolecular hoitoa (ravintolisät).

Siksi tämä ohjelma haluaa ihmisiä kehittämään samaan hankkia jonkin verran tietoa orthomolecular hoito täyttää myönteisiä vaikutuksia ja vasta mukaan henkilö katsoo, että yhä apteekit ja apteekit tarjoavat näitä ravintolisiä.

Samoin ne, jotka päättävät lääkekasveja muodosta markkinoita erittäin ajankohtainen, koska niiden kulutus on suuri ja myynnin tuotetut ovat niin korkeita, että vaativat työmarkkinoiden asiantuntijoita, jotka panos kohdistuu enemmän tietoa lääkekasvien ja tietysti raportoida hyödyistä ja riskeistä, jotka voivat johtua kulutuksen sama.

Voit hakea tunnustamista opintosuoritusten itse Master Naturopathy ja Parafarmacia (60 op) varten oman yliopiston asiantuntija orthomolecular terapiassa (24 op) varten oman yliopiston asiantuntija kasviperäisten lääkeaineiden (24 op); edellyttäen, että ne täyttävät pääsyvaatimukset kunkin nimikkeen.

titraus

Valmistuttuaan ohjelma (725 tuntia opetuksen ja henkilökohtaiseen työstä - ja 232 tuntia opetukseen osallistumista) ja on läpäissyt arvioiva testit, kaksi tutkintotodistukset antama käsitellä:

  • A) "Naturopatian ruokavaliohoitoon erikoistunut yliopistollinen asiantuntija ja sen suhde kasviperäiseen lääketutkimukseen" (29 op) tai vaihtoehto B) Naturopatian ruokavaliohoitoon erikoistunut yliopistollinen asiantuntija ja sen suhde ortomolekulaariseen hoitoon "(29 op)
  • Ismet: Vaihtoehto A) "Expert naturopathic ruokavalion terapiassa ja sen suhdetta fytoterapia" tai vaihtoehto B) Asiantuntija naturopathic ruokavalion terapiassa ja sen suhdetta Orthomolecular hoito "- (oma nimi).

Pääsy tutkimukset

Kunkin ehdokkaan valinta hyväksytään akateemisessa komiteassa.

Pääsyvaatimukset:

A) Opiskelijat, joilla on korkeakoulututkinto (diplomi, tutkinto tai tutkinto tahansa aiheesta alue) tarjoavat todistettu valokopio otsikossa tai alkuperäisessä tai oikeaksi todistettu valokopio maksujen myöntämiseen otsikko vika. Tuleville opiskelijoille kolmannesta Bolognan sopimuksen olisi annettava tutkintotodistus tai todistus opintojen kanssa Apostille yleissopimuksen.

B) Opiskelijat ilman korkeakoulututkinto: ehdokkaan profiilin arvioi komission välillä UCAM ja Ismet päättää olla hyväksymättä opiskelijoiden ohjelmaan (vähintään kahden vuoden työkokemus alalla todistettavasti tutkimus).

kurssiohjelma

MODUULI 1. HELP 3 op

Yksikkö 1. Alkuarviointi hätäapua

Yksikkö 2. soveltaminen elämää tukevat tekniikat

Yksikkö 3. soveltaminen immobilisointimenetelmistä ja mobilisaatio

Yksikkö 4.Aplicación tekniikoita psykologista tukea ja itsensä

MODUULI 2. PERUSTEET Anatomia ja fysiologia 2 op

Yksikkö 1. tunnustaminen yleisen organisoinnin organismin.

Yksikkö 2. sijainti anatomisia rakenteita.

Yksikkö 3. tunnistaminen yleisiä näkökohtia patologian.

MODUULI 3. ruokavaliohoitoon Naturista 11 op

Naturopathic yksikkö 1. Keskity eri elintarvikkeiden ryhmiin.

-Dairy, vilja, palkokasvit, liha, kala, levä, ituja, sieniä, hedelmiä, vihanneksia, rasvaisia ​​ruokia, kuivatut hedelmät, öljykasvien ja juomat.

Yksikkö 2. merkitys ruoan terveysvaikutuksia

nudisti ja ravinnon Arvostelukriteerit sekä niiden yleisiä ominaisuuksia.

Trouble liittyvät ravitsemukselliset puutteet ja ylilyöntejä.

Yksikkö 3. Välimeren ruokavalio, Detox ruokavalio ja kasvisruokaa

Yksikkö 4. Eri näkökulmista ruokavalion

-Paul Carton

-Bircher Benner

-The raaka ruoka

-Higienismo

Herbert Shelton

-Diet d'Hi on ja Antidieta

-The frugivorousness

-menetelmällä Kousmine

-Diet Antroposófica

-Dietoterapia kuten veriryhmä

-Dietoterapia energiaa.

5. Unit Macrobiótica, ruokavalio terapia mukaan perinteinen kiinalainen lääketiede

6. Yksikön mukaan Dietoterapia ayurvedic medicine.

7. Yksikkö Paasto ja rajoittava ruokavalion: terapeuttinen paasto, Monodietas, kromaattinen Diet

Yksikkö 8. Custom Dietoterapia

-Valuation ravitsemustilaa ja ruokailutottumukset

-Valuation psyko-tunnetila ja heidän osallistumisensa ruokavaliosta.

Basic -principles tasapainoista ja henkilökohtaista ruokavaliota.

-Dietoterapia sovelletaan eri elämänvaiheissa: Suositukset terveille aikuisille raskauden, lapsuuden, nuoruuden vaihdevuodet ja vanhukset. Ruokavaliosuosituksista terveysasioista:

-The ylipainoon ja lihavuuteen

-Anorexia

-Bulimia.

-Jos tukemaan immuunijärjestelmää ongelmia; verenkiertoelimistön; osteoarticular järjestelmä; ruoansulatuskanavan, hengityselimiä; Virtsa- jne

-Kitchenette terve.

Vaihtoehto A) MODUULI 4. BASIC FITOTERAPIA 13 op

Yksikkö 1. Johdatus fytoterapian

"Määritelmä hoidon. historiallisen kehityksen käytön kasviperäisten lääkeaineiden. Systemaattinen kasvitieteen. (Introduction). Taksonomian. Luokittelu. Nimikkeistön. Eri kasvien osia käytetään kasviperäisten lääkeaineiden. Fytoterapian terminologiaa.

Yksikkö 2 raaka-aineena. annosmuodot ja valmistemuotoja. Antoreittejä.

'Raaka-aineiden. Aktiivisten ainesosien pitoisuus. Kokoelma. Conservation. fytoterapian annosformulaatio. Formes valmistamiseksi. Antoreittejä.

Yksikkö 3 Kemiallisten komponenttien fytoterapian

"Aktiivisuus komponentit: Vaikuttavat aineet ja aineet ravintoarvoa. kemiallinen luonne.

Unit 4 Reseptilääkkeet fytoterapian

"Terapeuttinen strategia kasviperäisten lääkeaineiden kuin naturopathic lähestymistapa. yksinkertainen ja yhdiste esityksiä. Reseptiä valinta iän, kliininen oireyhtymä ja aikataulun hallinta. Säännöt määrättäessä kasviperäisten lääkeaineiden komposiitti. Esityksiä ja annokset. Hoidon kestosta. Optimoimalla saanti kasviperäisten lääkeaineiden suullisesti. Vasta ja vakavaraisuussääntöjä kussakin järjestelmässä tai patologian. Yksilölliseen herkkyyteen. Vuorovaikutukset huumeiden ja kasviperäisten lääkeaineiden.

Yksikkö 5 lääkekasveja

Unit 6 mahdollisia sovelluksia fytoterapian

"Viemäröinti ja vieroitus kehon.

"Kasvit: hengityselinten, silmäsairauksia, immuunijärjestelmä, ruoansulatuskanavan, sydän toiminta, ihovaivoihin, excretory ja Virtsa-, tuki- ja liikuntaelimistön, sukuelimiin, hermostoon, hormonaalisia häiriöitä.

"Hyödyllisiä raskauden, imetyksen ja lasten kasveja.

"Periaatteet hoidon ja reseptiä monimutkaiset olosuhteet ja useita sairauksia. Vaiheet ja säännöllisiin tarkastuksiin. Mukaiset vaatimukset evoluution.

OPTION B) moduuli 4 JOHDANTO TUNTEMUS THERAPY ORTOMOLECULAR. 13 op

Yksikkö 1. Johdatus Orthomolecular terapiaa.

Yksikkö 2 Vitamiinit ja vastaavat vitamiinit aineita.

Vitaminoids Luokittelu vitamiineja ja vitamiinien ja vitaminoids. Antivitamins. Yksiköitä ja toimenpiteitä. Vitamiinin puute ja hipervitaminosis. A-vitamiinin puutos ja puutostauti. Vitamiinimyrkytyksen, ja ylimäärä myrkyllisyys. Synergiaa. Rasvaliukoisia vitamiineja. D-vitamiinin A-vitamiini E-vitamiini K-vitamiinia vitamiinit. Hidrosolubles. Nimellisarvo. Yleiset ominaisuudet ja sovellukset B-vitamiineja B1-vitamiini. Riboflaviini tai B2-vitamiinia. B3-vitamiini. pantoteenihappoa tai B5-vitamiinia. B6-vitamiini. Inositoli. Koliini tai vitamiini B7. Vitamiini B8 tai biotiini. B9-vitamiini. B12-vitamiinia. C-vitamiinia vitaminoids ja aineet muistuttavat vitamiineja. to-aminobentsoehapon (PABA) happo. oroottihappo. Bioflavonoids.

Mineraaleja ja jäljittää yksikkö 3.

Yleiset ominaisuudet mineraaleja. Johdanto. mineraalikoostumus aikuisen ihmisen ruumiin. Luokittelu mineraaleja. kivennäisainesisältö elintarvikkeita. Hyötyosuus. Suositeltava panos ja tarpeita. Ortomolecular terapeuttinen mineraali. annosmuotoja ja terapeuttinen mineraaleja. Minerals Management. Varoitus mineraaleja. Mineraaleja. Kalsiumia. Fosforia. Rikki. Kalium. Magnesiumia. Rautaa. Fluoria. Sinkkiä. Piitä. Kuparia. Seleeniä. Mangaania. Jodia. Kromi. Kobolttia. litium

Yksikkö 4-proteiinia ja aminohappoa.

Käsitteiden määrittely. Määritelmä proteiini ja aminohappo. biologinen arvo proteiineja. perustoimintoja proteiineja. Lisäravinteen aminohappoja. vakauden eristetty aminohappo täydentämistä sääntöjä. Toiminnot ja terapeuttinen vaikutus aminohappoja. Arginiini. Kysteiini. Fenyylialaniinia. gamma-aminovoihapon (GABA). Wisteria. Glutamiini. Lysiiniä. L Metioniini. Ornitiini. Proliini. Tauriinia. Tyrosiini. Tryptofaania. BCAA (BCAA) leusiini, isoleusiini ja valiini. L-karnitiini. L - Glutationi (GSH glutationi O). Fosfatidyyliseriini (PS)

Yksikkö 5 entsyymiterapiaksi ja probiootteja

Käsitteiden määrittely. Entsyymi terapia. Johdanto. Terapeuttista. Esimerkkejä entsyymeistä,. Systeemistä antamista. Annostelu. terapeuttinen vaikutus. Vuorovaikutusta ja haittavaikutuksia. Myrkyllisyys ja aiheet. Entsyymiterapiaksi ja laihtuminen. Probiootti. Määritelmä. Terapeuttista. Toiminnot. sovellukset

Unit 6 välttämättömiä rasvahappoja.

Ominaisuudet. Aineenvaihduntaa. Puute AGE. Yleiset toiminnot ikäisille. Prostaglandiineja. AGE sovelluksia. Sarja omega 6: lähde GLA. EPA (eikosapentaeenihappo) ja DHA: ta (dokosaheksaeenihappoa). AGE terapeuttisina aineina. AGE-rikas öljyjä. Vaaleanpunainen helokkiöljy. Pellavaöljy. Vehnänalkioöljy.

Unit 7 Special täydentää.

kapryylihappo. Terapeuttista. Sovellukset. Kversetiini. Terapeuttista. Sovellukset. CoenzimaQ10. Terapeuttista. Sovellukset.

uramahdollisuuksia

Työskennellä luonnon hoitoja keskuksissa, poliklinikat terveydenhuollon ammattilaisten kanssa, hoitolat. Kosmeettisissa klinikat, kodeissa tai päiväkeskuksissa vanhuksille. Elintarviketeollisuuden. Konsulttiyritykset konsultointi ruokaan, ravitsemukseen ja ravitsemusoppi. Ruokalat, ateriapalvelut, hotellit, päiväkodit, koulut, vanhainkodit. Kuntosaleja ja klinikat esteettinen ja henkilökohtainen kuva. Keskukset ehkäisyyn ja hoitoon syömishäiriö (anoreksia nervosa, bulimia nervosa, humalahakuisen syömishäiriö ...). Apteekit, apteekkien ja luontaistuotekaupoista sekä laajoilla alueilla.

tutorships

Ismet opiskelijoita, on ohjaaja, joka voi mennä, jos aikataulumuutoksia, vaikeus liikettä seurataan, henkilökohtaista neuvontaa, ammatillista kehittymistä, muun muassa.

lisäpalvelut

Kampanjat ja erikoishinnat muissa kursseja. Tietokone huone Internet-yhteys. Palvelu -kohteet. Erikoisuuksia keskustassa Ismet hoitoja. akateemisen neuvonnan ohjaaja tutkimuksia. Therapies käytännössä opiskelijoille. ISMETalumni, alumniyhdistykselle. Työpaikkoja. Neuvoja ammatin harjoittamista verotuksesta, työvoima, kirjanpidossa, markkinointi, viestintä, LOPD, turvallinen CPR, toiset.

liikennemuotojen

liikennemuotojen

  • Luokkia aamuisin tai iltapäivisin intensiivistä lauantaisin.
  • Joillakin potilailla voi myös tutkittu iltaisin tai online-tilassa. On mahdollista yhdistää useita yksityiskohdista, saatavuudesta kuhunkin aiheeseen.

Online-tilassa

Online menetelmät, katso saatavuus kuhunkin aiheeseen.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

«Si te gusta el sector de la salud, asistir a personas para prevenir y tratar patologías, la investigación o cualquier actividad relacionada con las terapias naturales, debes formarte en una escuela q ... Lue lisää

«Si te gusta el sector de la salud, asistir a personas para prevenir y tratar patologías, la investigación o cualquier actividad relacionada con las terapias naturales, debes formarte en una escuela que te ofrezca una sólida formación para tu futuro profesional.» Näytä vähemmän
Barcelona , Espanja Online + 1 More Vähemmän