Ammattikorkeakoulututkinto ammatillisissa terveysopinnoissa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Orlandon akupunktiokoulu

Florida College of Integrative Medicine (FCIM) on omistautunut edistämään itämaisen lääketieteen asiantuntijoita ja tarjoamaan laadukkaita ja kokonaisvaltaisia terveysvaihtoehtoja Keski-Floridassa. Aloita urasi AOM: ssa tänään!

Ammattikorkeakoulututkinto ammatillisissa terveysopinnoissa

Florida College of Integrative Medicine (FCIM) tarjoaa nopeatempoisessa kolmen vuoden ohjelmassa, joka antaa menestyksekkään tutkinnon KAKSI arvostetun tutkinnon: kandidaatin tutkinto ammatillisten terveystieteiden ja maisterin tutkinnon itämaisen lääketieteen .

Opetussuunnitelmamme yhdistää huolellisesti itämaisen lääketieteen opetukset ja tekniikat (tunnetaan myös nimellä " perinteinen kiinalainen lääketiede " tai "TCM" ) länsimaisen lääketieteen perustana tuottamaan tietopohja, joka sopii itämaisen lääketieteen harjoittamiseen yhä useammin - kulttuurinen ja holistisesti ajattelevan modernin yhteiskunnan.

Liity meihin Open Houseiin ja tutustu ammattikorkeakoulututkintoamme ammatillisissa terveystutkimuksissa .

Opiskelijat, opiskelijapalvelut ja tiedekunnan jäsenet ovat valmiina jokaisessa Open Houseissa vastaamaan kaikkiin mahdollisiin kyselyihin, jotka liittyvät tulevaan uraanne Oriental Medicineissa ja vaihtoehtoisessa terveydenhuollossa.

Osallistujat saavat lahjakortin ILMAISEKSI Akupunktion hoitoon.

FCIM kutsuu sinut lämpimästi kokemaan ainutlaatuisen opetustavan, jota käytetään tiukassa ja jännittävässä opetussuunnitelmassamme. Vieraile koulumme milloin tahansa tavanomaisen työajan aikana ja näytämme mielellämme sinulle kauniista kampuksestamme ja otamme sinut mukaan johonkin monista jatkuvista luokkamme.

Kannustamme kaikkia, jotka ovat kiinnostuneita itämaisen lääketieteen ja vaihtoehtoisen terveydenhuollon käytännöstä, käymään kampuksella, keskustelemaan asiantuntevien hyväksymisneuvojien kanssa ja ottamaan ensimmäisen askeleen kohti uutta ja jännittävää uraa, joka on yhä vaativampaa nopeasti kehittyvässä terveydenhuollon maisema!

116952_116879_bannerwithimage.jpg

Opiskelijaksi

Vaatimukset pääsystä

Hyväksymistä koskevat vähimmäisvaatimukset ovat lukion tutkintotodistus ja vähintään 60 lukukauden luottoluokitus akkreditoidusta korkeakoulusta tai yliopistosta. Opiskelijan on oltava vähintään 18-vuotias. Korkeakoulujen luoton on sisällettävä vähintään 30 opintopistettä yleissivistävistä tai vapaiden taiteiden kursseista, joihin voi sisältyä, mutta eivät rajoitu, englanti, historia, filosofia, kirjallisuus, uskonto, taide, musiikki, sosiologia, vieraat kielet, humanistiset tieteet, matematiikka, kemia , biologia ja psykologia, joiden kokonaissumma on vähintään 2,0. Korkeakoulu ei hyväksy oppilaita kriteerien mukaan, mikä tarkoittaa sitä, että lukion tutkintotodistus ja / tai korkeakoulun vastaavuutta koskeva todistus vaaditaan kaikille hyväksytyille opiskelijoille.

Opiskelijaosasto vastaanottaa, arvioi ja käsittelee kaikki opiskelija-sovellukset. Päävaltuutuskomitean ensisijaisena tehtävänä on tarkastella ja neuvoa opiskelijoiden hakijoita varmistamaan, että kaikki akateemiset vaatimukset täyttyvät, jotta he voivat ilmoittautua Akupunktio- ja Oriental Medicine -ohjelmaan.

Tätä voit odottaa FCIM: ltä, joka on johtava integroiva lääketiede:
  • Tasapainoinen opetussuunnitelma, jossa yhdistyvät itämaisen lääketieteen opetukset ja tekniikat, länsimaiset lääketieteet ja kliiniset käytännöt, joilla tuetaan potilaan asianmukaista hoitoa ja lääketieteellisen hoidon integrointia koko terveydenhuoltojärjestelmään
  • Vahva tiedekunta, joka koostuu harjoittelijoista, joilla on erilaisia erikoisuuksia, joista monet harjoittavat omaa käytäntöään ja ovat vaikuttavia päämiehiä integroivan lääketieteen alalla.
  • Ammattikorkeakoulututkinnot nopeassa kolmivuotisessa ohjelmassa
  • Kattava arviointiohjelma, joka seuraa tarkasti kunkin opiskelijan edistymistä, saavutuksia ja parannettavia alueita
  • Laaja käytännön kokemus, joka alkaa luokkahuoneessa
  • Täysin varustetut tilat ja klinikka
  • Arvokasta todellisen elämän potilaiden hoitokokemusta työskentelemällä sisätautilääkärinä meidän kampusklinikassamme

116953_116878_image.png

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Whether you are interested in integrative medicine as a career or an extension of existing medical practice, the Florida College of Integrative Medicine (FCIM) offers a unique program that integrates ... Lue lisää

Whether you are interested in integrative medicine as a career or an extension of existing medical practice, the Florida College of Integrative Medicine (FCIM) offers a unique program that integrates the teachings and techniques of Oriental Medicine with the foundation of Western medical sciences. FCIM is unique in that this integration of knowledge is demonstrated consistently throughout our curriculum, which better prepares our graduates to meet the changing demands of America's fast-evolving healthcare landscape. Näytä vähemmän