Ammatillisen terapeuttinen sertifikaatti - Ammatillisen terapeutin ja käsi- ja yläasteen kuntoutuksen ammattitutkinnot

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Työterveyshuollon sertifikaatti on avoin henkilöille, joilla on kandidaatin, maisterin tai tohtorin tutkinto ammatillisessa hoidossa, ja siinä on kaksi pitoisuutta: Advanced Professional Study ja Hand ja Upper Extremity Rehabilitation. Ammattikorkeakoulutuksen keskittyminen on erityisen kiinnostavaa ammattiopistoille, jotka ovat kiinnostuneita kasvattamaan uransa, kenttäkouluttajat, hoitajat, kliiniset asiantuntijat ja esimiehet sekä kokeneet ammattilaiset innokkaasti vahvistamaan osaamistaan. Hand and Upper Extremity Rehabilitation -konsentraatio on tarkoitettu harjoitteleville työterapeuteille, jotka haluavat käyttää kursseja saadakseen tietoa käsi- ja yläraajan hoitotyön erikoisalasta.

Ammattiopettajien ammattitutkinto

Työterapeuteilla on hallinnollisia ja valvontavelvollisuuksia ja tarvetta lisätä erikoistumista. Terveys- ja hyvinvointikonsultointiin, tekniikkaan ja apuvälineiden kehittämiseen sekä yksityisen käytännön yhteisöllisiin terveyspalveluihin liittyy uusia käytäntöjä. Ammatillisten terapeuttien auttamiseksi näiden vaatimusten täyttämisessä Tuftsin työterveyshuollon osasto yhdessä jatko-opintojen viraston kanssa tarjoaa osa-aikaisen ohjelman, Advanced Professional Study Certificate.

Todistus vaatii neljä kurssia seuraavasti:

1 Tutkimuskurssi (valitse yksi)

 • OTS 208 Kliininen syy IV: Todisteisiin perustuva käytäntö
 • OTS 209 Kliininen tutkimus
 • OTS 288 Tulokset mittaus ja valvonta

Erikoiskursseja: Kolme erikoiskurssia, joissa on integroitu tarkennus. Nämä kurssit ja muut valittavat tarjotaan kiinnostuksen ja ilmoittautumisen perusteella. Tuftsin valinnaisia ​​jatkotutkintoja voidaan korvata opiskelijan tarpeiden mukaan. Yksittäinen opintojakso järjestetään ohjelman neuvonantajan kanssa.

Ohjelma on avoin henkilöille, joilla on kandidaatin, maisterin tutkinto tai tohtorin tutkinto työterapiassa kiinnostuneita laajentamaan uransa tai innokkaita vahvistamaan osaamistaan.

Todistus kädessä ja ylähuollon kuntoutuksessa

Tämä sertifikaattiohjelma on tarkoitettu harjoittelemaan työterapeutteja, jotka haluaisivat käyttää kursseja saadakseen tietoa työterapian erikoisalasta käden ja yläreunan hoidossa. Ammattiterapian laitos, joka on kiinnostunut tästä sisällöstä ja harjoittelualueesta, kutsutaan myös hakemaan.

Sertifikaatti vaatii neljäkurssimittaria seuraavasti:

 • OTS 274 Aiheet kädessä ja ylärivin kuntoutuksessa I: Fall
 • OTS 275 aiheet kädessä ja ylähuollon kuntoutuksessa II: kevät
 • OTS 276 Käsivarren ja ylävartalon kuntoutus III: Kesä

Tutkimuskurssi (valitse yksi)

 • OTS 208 Kliininen syy IV: Todisteisiin perustuva käytäntö
 • OTS 209 Kliininen tutkimus
 • OTS 288 Tulokset mittaus ja valvonta

Sovellusvaatimukset

 • Hakemusmaksu
 • Ansioluettelo / CV
 • Henkilökohtainen lausuma
 • Virallinen TOEFL tai IELTS, jos sellainen on
 • Tekstitystiedostojen
 • Yksi suosituskirje
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Graduate programs at Tufts University's Graduate School of Arts combine the atmosphere of a liberal arts college with the state-of-the-art technological resources of a research institution. World-clas ... Lue lisää

Graduate programs at Tufts University's Graduate School of Arts combine the atmosphere of a liberal arts college with the state-of-the-art technological resources of a research institution. World-class researchers, personal mentoring, collaborative laboratory facilities, and industry partnerships equip Tufts students with the skills to excel in their chosen specialties and pursue their careers with passion and commitment. Näytä vähemmän