Alankomaat kurssi trooppisen lääketieteen ja hygienia (NTC)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Hollanti kurssi Tropical Medicine ja hygienia tai Nederlandse Tropen Cursus (NTC) tarjoaa olennaisia ​​valmistelu lääkärit, sairaanhoitajat, kätilöt ja muut terveydenhuollon ammattilaiset, jotka aikovat työskennellä pieni- ja keskituloisissa maissa tai yhteiskunnissa. Osallistujat voivat valmistella työskennellä aluesairaalan ensimmäisellä tasolla asian, tai aikovat osallistua terveydenhuollon hankkeisiin kansalaisjärjestöjen (kansalaisjärjestöt).

NTC voidaan pitää erillisenä kurssin tai osana Master in International Health kurssi (MIH). Alankomaissa, NTC osa jatko-koulutusohjelma lääkäreille johtaa tutkinto trooppisen lääketieteen. Lisätietoja on osoitteessa: www.nvtg.org.

Terveydenhuollon ammattilaisille, jotka haluavat lähteä ulkomaille lyhyeksi ajaksi, on myös mahdollista seurata erillisiä istuntoja NTC kurssin. Lisätietoja seuraa linkkiä.

NTC on yhdessä järjestämä Vrije Universiteit Medical Centre (VU) Amsterdamissa, yliopistollinen sairaala yliopiston Amsterdamin (UVA) ja KIT (kuninkaallinen trooppisten asioiden instituutti) ja on NVAO akkreditoitu.

Pitoisuus

Monet terveydenhuollon ammattilaiset haluavat edistää terveyttä matalan ja keskitulotason maissa. Jotta mielekäs ja asianmukainen osallistuminen merkityksellistä tietoa asiayhteys ja paikallisten terveysongelmia on elintärkeää. Noudattamalla NTC, voit pystyä:

 • tunnistaa ja analysoida toisiinsa terveyteen vaikuttaviin tekijöihin sekä suuria terveysongelmia väestön matalan ja keskitulotason yhteiskunnissa.
 • suunnitella kestävää parannuksia terveydenhuoltojärjestelmiä ottaen huomioon erilaiset kulttuuriset asetukset ja sosiaaliset ja eettiset vastuut
 • kriittisesti analysoida ja arvioida laadullisia ja määrällisiä tietoja asiaan parantamiseen terveyden ja terveydenhuollon matalan ja keskitulotason yhteiskuntien
 • selvästi kommunikoida ja toimii ammattimaisesti monitieteellinen

Ohjelman rakenne

NTC on jaettu 5 moduulia:

 • Johdanto Moduuli
 • Liittyvät terveyden
 • Terveysongelmia
 • Basic tutkimusmenetelmät
 • Terveysjärjestelmät

Johdanto Moduuli

Tämä moduuli tavoitteena on kehittää oppimista ja viestintätaitoja tarvitaan kurssin ja tulevien käytännön. Voit tutkii kulttuuri- ja kansainvälisissä yhteyksissä.

Liittyvät terveyden

Tekijöitä on eniten vaikutusta terveyteen tunnetaan terveyteen vaikuttaviin tekijöihin. Vaikka terveyspalvelut panoksensa terveydentilaa, useimmat keskeiset liittyvät terveyden valhe ulkopuolella suora vaikutus terveydenhuollon, kuten sukupuoli, koulutus, kulttuuri, työllisyys ja ympäristö. Tämän moduulin tavoitteena on tarjota sinulle yleiskuvan näitä taustatekijöitä ja välineitä kehitetty käsitellä niitä.

Terveysongelmia

Tarvitset tietoja ja taitoja puuttua tärkeimpiin tauteihin ja terveysongelmia esiintyy resursseja huonoissa olosuhteissa. Tässä moduulissa erityistä huomiota kiinnitetään kolme tappaja HIV: n / aidsin, tuberkuloosin ja malarian. Seksuaali- ja lisääntymisterveyden ja terveydenhoito lapsille käsitellään myös. Heikon diagnostisten ja terapeuttisten mahdollisuuksien, keskitymme syndromatic lähestymistapaan.

Basic tutkimusmenetelmät

Tämä moduuli perehdyttää sinulle määrällisiä ja laadullisia tutkimusmenetelmiä ja miten kriittisesti arvioida kirjallisuutta. Periaatteet tilastojen, epidemiologian ja tutkimuksen suunnittelu sovelletaan auttamaan opiskelijoita vastaamaan kysymyksiin kuten: Mitkä taustatekijöihin ja / tai riskitekijöiden sairaudet ovat tärkeimpiä puuttua? Joissa interventio on eniten vaikutusta? Sosiaalis-kulttuurinen näkökulma terveyteen, sairauteen ja terveydenhuollon, lääketieteen antropologian ja sosiologian avulla tarkastellaan ja kysymyksiä kuten: Miksi potilaat eivät tai eivät hae terveydenhuollon ajoissa?

Terveysjärjestelmät

Terveys järjestelmät maailmanlaajuisesti haastetaan väestörakenteen muutokset, kuten väestön kasvu, teknologinen kehitys, ja vakuuttavampaa kysyntää laadukasta hoitoa. Samaan aikaan monet maat jo vaikeuksia saavuttaa tai ylläpitää köyhien että kustannukset. Pääpaino tässä moduulissa on työterveys- ohjelmien ja terveydenhuollon järjestäminen alemmalla tasolla, sekä julkisen että yksityisen (kansalaisjärjestöt).

oppimismenetelmät

Kurssin sisältö on suunnattu niin paljon kuin mahdollista työ- tilanteen participants.Participants on tiivistä yhteyttä erittäin pätevä henkilöstö, jotka ovat aktiivisia kentällä. Menetelmät ovat vaihtelevia ja opiskelijat oppivat keskustelujen kautta, ryhmätöitä, luentoja, tapaustutkimuksia, harjoituksia, vakava pelaamista ja itseopiskeluun. Simulaatioita ja roolipelejä käytetään tutustuttaa ongelmanratkaisua Cross-Cultural Management ja suunnittelu. Lukeminen materiaali valmistetaan ja jaetaan etukäteen. Online arkistot käytetään oppimateriaalin; kannettavat tietokoneet ja / tai tabletit ovat pakollisia.

Opintotaakkaa

Tutkimuksessa kuormitus NTC kurssi on 20 opintopistettä. Eurooppalainen opintosuoritusten siirtojärjestelmä (ECTS) helpottaa siirto tietenkin opintopistettä laitosten välillä samalla akateemisella tasolla. Yksi op vaatii 30 tuntia opiskelijan aikaa, joka sisältää luokan aika ja itsenäinen opiskelu.

pääsyvaatimukset

 • Kandidaatin tutkinto tai vastaava akateeminen koulutus lääketieteen tai hoitohenkilöstön tiedettä
 • Kaksi vuotta alan työkokemusta, sis. työkokemus matalan ja keskitulotason asetukset
 • todistettu taito puhutun ja kirjoitetun Englanti
 • Tietokone lukutaito odotetaan
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

KIT (Royal Tropical Institute) equips health professionals to address public health challenges around the world. We offer master programs and advanced courses at our training facilities in Amsterdam ... Lue lisää

KIT (Royal Tropical Institute) equips health professionals to address public health challenges around the world. We offer master programs and advanced courses at our training facilities in Amsterdam and through e-learning. Näytä vähemmän