Maisterin tutkinto ravitsemuksen, elintarviketurvallisuuden ja teknologian innovaatioista
Universidade Santiago de Compostela
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Lugo, Espanja
Kieli (kielet
Espanja, Galicialainen
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
1 - 2 vuosi
Vauhti
Täysaikainen, Osa-aikainen
Lukukausimaksut
EUR 1 160 / per year
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Santiago de Compostelan yliopiston ravitsemus-, elintarviketurvallisuus- ja teknologiainnovaatioiden maisterin tutkinto on 90 opintopisteen mittainen tiede-aluetta vastaava tutkinto, joka tarjoaa opiskelijoille laadukasta ravitsemusalan erikoistunutta koulutusta, Elintarviketeknologia ja turvallisuus, joka mahdollistaa sosiaalisen vastauksen Euroopan unionin vaatimuksiin ravitsemuksellisen parantamisen sekä kuluttajien terveyden ja elintarviketurvallisuuden suojelun osalta.
Maisterialoitteeseen osallistuvat eri osaamisalueille kuuluvat professorit tarjoavat laajaa koulutusta ruokaan, ravitsemukseen ja elintarvikeketjuun liittyvistä eri näkökohdista, mikä mahdollistaa monitieteisen koulutuksen, jonka tavoitteena on edistää erikoistumista, sen liittämistä yrityksiin. elintarvikealalla sekä julkishallinnon ja elintarvikeketjuun osallistuvien eri organisaatioiden virallisella valvontarakenteella. USC:n oman opetushenkilöstön lisäksi he osallistuvat Marine Research Instituten (CSIC) ja Galician Society of Endokrinology, Nutrition and Metabolism -yhdistyksen ammatilliseen maisteriohjelmaan.
Tämän maisterin tavoitteena on kouluttaa tieteellisesti suuntautuneita ja erinomaisen akateemisen valmiuden omaavia tutkinnon suorittaneita, jotka ovat päteviä korkeatasoisiksi opettajiksi ja tutkijoiksi ravitsemuksen, teknologian ja elintarviketurvallisuuden alalla sen laajimmassa merkityksessä ja jotka voivat jatkaa tohtoriopintojaan, kehittyä. oman toimialan tai tehdä innovaatio- ja kehitysyhteistyötä elintarvike- ja/tai elintarvikealan alueilla.
Toisaalta Degree pyrkii tuomaan opiskelijat lähemmäs työelämää suorittamalla esiammatillisia käytäntöjä elintarvikealan yrityksissä. Tässä mielessä elinkeinoelämän osallistuminen on erittäin tärkeää, sillä se laskee lukuisten alan yritysten sekä kaikkien Galician elintarvikeklusteriin liittyvien yritysten yhteistyön.
Maisterintutkinnoissa saavutettu koulutustaso voi toimia myös pohjana tohtorintutkintoon johtavien opintojen aloittamiselle, joka on uusien tutkijasukupolvien siemen julkisissa ja yksityisissä tutkimuslaitoksissa, yritysten T+K+i-osastoilla, laboratorioissa, viralliset valvontakeskukset ja tarvittaessa tulevat yliopiston professorit ravitsemuksen, bromatologian, elintarviketeknologian ja hygienian alalla.
Tavoitteet
Opiskelijat, jotka lisäksi osoittavat systemaattisen ymmärryksen ja hallinnan viimeisimmän sukupolven teknologian ja elintarviketurvallisuuden asiaankuuluvista tutkimusmenetelmistä, jotka osoittavat kykynsä suunnitella, suunnitella ja toteuttaa laadukasta alkuperäistä tutkimusta, joka myötävaikuttaa tämän tiedon kehittymiseen. alalla, he voivat saavuttaa lääkärin arvonimen.
Ohjelman tulos
Perustaidot
- omistaa ja ymmärtää tietoa, joka tarjoaa perustan tai mahdollisuuden olla omaperäinen ideoiden kehittämisessä ja/tai soveltamisessa, usein tutkimuskontekstissa
- Opiskelija osaa soveltaa hankkimaansa tietoa ja kykyään ratkaista ongelmia uusissa tai vieraissa ympäristöissä laajemmissa (tai monialaisissa) opintoalaansa liittyvissä yhteyksissä
- Opiskelijat pystyvät integroimaan tietoa ja kohtaamaan monimutkaisen päätöksenteon, joka perustuu tietoon, joka puutteellisena tai rajallisena sisältää pohdintoja heidän tietämyksensä ja tuomioiden soveltamiseen liittyvistä sosiaalisista ja eettisistä vastuista.
- Opiskelija osaa kertoa johtopäätöksensä ja niitä tukevista tiedoista ja perimmäisistä syistä selkeästi ja yksiselitteisesti erikoistuneelle ja ei-erikoistuneelle yleisölle
- Että opiskelijoilla on oppimistaidot, joiden avulla he voivat jatkaa opiskelua tavalla, joka on pitkälti itseohjautuvaa tai itsenäistä.
Galleria
Uramahdollisuudet
Ammattimaiset lähdöt
Maisterialoitteeseen osallistuvat eri osaamisalueille kuuluvat professorit tarjoavat laajaa koulutusta ruokaan, ravitsemukseen ja elintarvikeketjuun liittyvistä eri näkökohdista, mikä mahdollistaa monitieteisen koulutuksen, jonka tavoitteena on edistää erikoistumista, sen liittämistä yrityksiin. elintarvikealalla sekä julkishallinnon ja elintarvikeketjuun osallistuvien eri organisaatioiden virallisella valvontarakenteella.
Sen tarkoituksena on kouluttaa tieteellisesti suuntautuneita ja erinomaisen akateemisen valmiuden omaavia korkeatasoisia opettajia ja tutkijoita ravitsemuksen, teknologian ja elintarviketurvallisuuden laajimmassa merkityksessä päteviä tutkijoita, jotka voivat jatkaa tohtoriopintojaan, kehittää omaa osaamistaan. omaa teollisuutta tai tehdä innovaatio- ja kehitysyhteistyötä elintarvikkeisiin ja/tai elintarvikealan yrityksiin liittyvillä aloilla.
Maisterintutkintoon saavutettu koulutustaso voi toimia myös pohjana tohtorin tutkintoon johtavien opintojen aloittamiselle. Tohtorin tutkinto on uusien tutkijapolvien itu julkisissa ja yksityisissä tutkimuslaitoksissa, IDI-osastoilla yrityksissä, laboratorioissa, virallisissa valvontakeskuksissa ja tarvittaessa tulevaisuuden yliopistoprofessoreissa ravitsemus-, bromatologia- ja elintarviketeknologian ja -hygienian alalla.